## Tier 2 Leaders Breakfast Forum – Agenda

## Wednesday 23 July 2025

## Location: Ministry for the Environment, 8 Willis St, Wellington, New Zealand

Time	Торіс	Speaker
7.30am – 7.45 am (15 mins)	Arrive and Networking opportunities	All
7.45am – 7.50 am (5 mins)	Welcome and House Keeping	Janine Hearne, Deputy Chief Executive, Fire Emergency New Zealand
7.50 am – 7.55 am (5 mins)	Opening Karakia and introductions and purpose of the today's session	Laura Dixon, Deputy Secretary Business Transformation and Services, Chief Operating Officer
7.55am – 8:15am (20 mins)	HSW Presentation and discussion about MFE's approach to managing an onsite psychological harm event	Laura Dixon, Tracey Kaio, Charlotte Kerr
8.15am – 8.25 am (10 mins)	Questions	All
8.25am – 8. 30am (5 mins)	Closing Discussion including: Future Topics/events and field trip Governance swap programme	Richard Griffith, Deputy Chief Executive, Ministry for Business, Innovation and Employment
8.30 am	Closing of Kariaka	Laura Dixon

## Key Contacts:

Debbie Bridge: Deborah.bridge@mpi.govt.nz, 022 013 4884

Anita McGhie-Filkins: <u>Anita.mcghie-filkins@mpi.govt.nz</u> 022 014 2407